Sari la conținut

Poveste de Craciun 2023 – Mini sedinte foto

Când se fac ședințele foto de Crăciun?

Poveste de Crăciun continuă și anul acesta în perioada 18 noiembrie – 22 decembrie cu doua decoruri unul de interior si unul de exterior!

Cine participă la ședințele foto de Crăciun și cât durează?

 O sesiune foto în studio durează aproximativ 30-45minute unde pot veni familii cu copii, cupluri, de asemenea vă puteți schimba și ținuta!

din motive organizatorice la sesiunea foto participa doar membrii unei familii (nu se combina familii diferite: nasi, fini, nepoti etc)

Cât costă o ședință foto de Crăciun?

400lei pentru un set de amintiri minunate printr-o galerie online, optional album fotocarte 20x40cm (deschis) cu 20 pagini 150lei.

Ai de făcut un cadou special, pentru o persoană specială?

 Cu ajutorul cardului cadou poți dărui o sesiune foto “Poveste de Crăciun” pentru că amintirile sunt singurul cadou peste care timpul nu se așterne niciodată!

Ce trebuie să faci pentru a rezerva o ședintă foto de Crăciun?

Pentru rezervări sună la numarul de telefon 0723 932 909 sau trimite un mesaj privat.

 Sedintele foto se fac exclusiv in baza unei programări!

Studioul foto este situat în Craiova, Strada Spania 39 (Institut)

Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun  Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun  Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun Poveste de Craciun sedinte foto craciun sedinte foto craciun sedinte foto craciun sedinte foto craciun sedinte foto craciun sedinte foto craciun